Om Jobcon

Vi har lang erfaring med forskellige områder, der på den ene eller den anden måde har noget at gøre med det at søge job. Vi er klar til at hjælpe dig, så du får den bedste jobansøgning.

Vi kan også hjælpe dig, så du er klar til selve jobsamtalen. Som rekrutteringskonsulent bliver man ofte overrasket over, hvor dårligt forberedt jobansøgere er på selve jobsamtalen. Du kan derfor forbedre dine chancer for at få jobbet meget ved at forberede dig ordentligt og det kan vi hjælpe dig med.

Mogens Jungersen

Mogens Jungersen – Du kan læse mere om Mogens på hans Linkedin profil.

Mogens har arbejdet med at skrive jobansøgninger, CV’er og med at hjælpe jobsøgere med at forberede og øve jobsamtaler siden 2006.

Han har arbejdet som management- og rekrutteringskonsulent i mange år, de seneste år i NNIT A/S i Novo Nordisk koncernen og assisterer endvidere en række virksomheder med headhunting.

“Jeg arbejder i Jobcon, fordi det er en fantastisk fornemmelse at hjælpe andre med at få et nyt job.”

Kenny Smidt

Kenny Smidt – Du kan læse mere om Kenny på hans LinkedIn profil. Kenny har arbejdet som bl.a. management konsulent de seneste 9 år, og har endvidere 4 års erfaring som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i NNIT.

Han har desuden arbejdet som projektleder for de største danske offentlige og private virksomheder i Danmark.

“Jeg er stødt på adskillige fagligt, højt kvalificerede personer, der ikke har haft kompetencer inden for jobsøgning og derfor ikke har fået det job de har været kvalificeret til.”

JOBCON

Rudekæret 7

2840 Holte

Telefon: 60 42 41 40

E-mail: kontakt@jobcon.dk

www.jobcon.dk

CVR: 33730721

0

Din varekurv